
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рамен зі смаком курки Samyang Carbo Hot Chicken — це різновид оригінальної локшини Buldak Bokkeum Myeon від Samyang, однієї з найгостріших і загалом найгостріших корейських локшинів, яку також називають "корейською вогненною локшиною". Локшина Carbo Hot Chicken Ramen від цього бренда випускається в пачці вагою 130 г і має смак італійської гострої пасти під назвою Карбонара. Хоча він менш гострий, ніж оригінальний гострий курячий ремінь, але однаково досить гострий, щоб знести вам голову.
Чи зможете ви впоратися з гострим курячим ременем Samyang Carbo? Сміливо перевіряємо! До оригінальної гострої курки додається вершковий сир моцарела та вершкове масло, завдяки чому виходить вершкове, але гостре страва з локшиною.
Спосіб приготування:
- Локшина залити 600 мл окропу та варити 5 хвилин.
- Злийте воду з локшини, залишивши приблизно 8 ложок води.
- Додайте в локшину рідкий соус і обсмажте 30 секунд, помішуючи.
- Укладіть спецію, добре перемішайте та подавайте.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samyang |
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 130 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Вермішель |
- Ціна: 150 ₴